Spring til indhold
quist wine - hjemmeside billede ekstra
billede til hjmmesiden
billede-3-vinbaren
2021-05-30-01.35.24
billede-2-vinbaren
billede-4-vinbaren
billede hjemmeside 4
billede hjemmeside 2
billede nyt til vinbaren

Velkommen til Quist Wine

BOOK BORD

Italiensk vinbar midt i Aalborg

Hos Quist Wine finder du et stort udvalg på mere end 90 vine på glas – og endnu flere på flaske fra passionerede vinproducenter i Italien.

Man bliver sulten af alle de skønne vine. Heldigvis kender vi vinens bedste ledsager. Vælg mellem et ostebræt 3 eller 5 udvalgte italienske oste, eller vores tallerken med italienske affetati.

Åbningstider

Onsdag 14.00 - 22.00
Torsdag 14.00 - 22.00
Fredag 14.00 - 00.00
Lørdag 12.00 - 00.00
Quist Wine logo Budolfi Plads 3
9000 Aalborg
29691664 quist@quistwine.dk

Om Quist Wine

Quist Wine er Aalborgs italienske vinbar, baseret på Lene og Kim Quist drøm om den hyggeligste vinbar i Aalborg, fyldt med passion, gode vine og kærlighed. Et uformelt mødested for elskere af livet og gode italienske vine.


Vi er mere end en italiensk vinbar. Vi har det italienerne kalder et Enoteca. Et sted hvor du kan købe alle de vine og delikatesser som vi selv har håndplukket rundt i Italien.

Læs mere Om Quist Wine

Vinsmagninger og Events

Quist Wine ligger gerne rammer til dit eller din virksomheds næste arrangement.

Hos os skal en vinsmagning være spændende, sjov og en anderledes måde at samle medarbejdere, kollegaer, vinklubben, venner eller familie på. Quist Wine sørger for at i får jeres helt egen vinsmagning, hvor smagsløgene bliver forkælet med det bedste fra Italiens vinmarker.

Ønsker I serveret en anretning med forskellige Italienske oste, salamier samt diverse italienske specialiteter kan dette også arrangeres, alt er naturligvis egen import direkte fra Italien.

Har I andre specifikke ønsker med italienske retter som ledsager til vinsmagningen, arrangerer vi også gerne dette for jer, gennem vores lokale italienske samarbejdspartnere.

Send os en mail med dine tanker, ønsker og cirka budget, så sender vi et skræddersyet tilbud, så vi sammen kan arbejde i retning af en helstøbt oplevelse til dig og dine gæster. I er også meget velkomne til at ringe for en mere personlig samtale om jeres næste unikke arrangement

Kontakt os på telefon 29691664

– A presto!

HER FINDER DU OS….

Aalborgs italienske vinbar finder du i hjertet af Aalborg, på Budolfi Plads, lige op af Aalborgs smukke Domkirke, eller som italienerne ville have sagt IL DOUMO.

Bloggen

Glæd dig!

Nyt blogindlæg kommer snart…!

ROSÈ VINE – SOMMERENS STORE HIT

Vi vover påstanden, denne forår og sommers store hit bliver rosé, rosé og atter rosé…… – og lad os få det helt på det rene – Rigtige mænd tør godt stå ved, at de drikker rosé vine! Quist Wine har været på besøg hos de af vores italienske vinproducenter som producerer rosé vine med stor … Læs mere

FORÅRSFORNEMMELSER I KØKKENET

Torsdag den 27. Marts havde vi sammen med Multiform Aalborg inviteret Laura Sahl, kendt fra Masterchef og Mads Schytte fra Madogmonopolet til sammen at bringe forårsfornemmelserne frem hos os. Laura og Mads lavede en lækker forårsmenu med stenbiderrogn. Til en lækker ret hører lækker vin, hvorfor vi til denne menu har fundet et par Italienske … Læs mere

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse