Luk menu

Vinsmagninger

12745746_1018027684920142_5965296108203830755_n
Vinsmagning

En vinsmagning er en spændende, sjov og anderledes måde at samle medarbejdere, kollegaer, vinklubben, venner eller familie på. I sætter rammerne , så vil Quist Wine sørge for, jeres helt egen vinsmagning, hvor smagsløgne bliver forkælet med det bedste fra Italiens vinmarker.


Det I skal gøre, er at samle minimum 10 personer gerne flere, sørge for at der er stole nok og så ellers blot nyde en aften i godt selskab med gode vine, krydret med fortællinger og oplevelser fra vores besøg hos de Italienske vinproducenter og deres marker.

Under vinsmagningen, som varer omkring 2 – 3 timer, vil vi på en afslappet måde fortælle om vinene, druerne  og ikke mindst historien om de enkelte vinproducenter, mens I nyder og smager de enkelte vine. Typisk smages der mellem 5 – 7 vine, hvortil der serveres hjemmebagt brød efter autentisk italiensk opskrift.

Er I en større gruppe, eller har I andre ønsker til hvad emnet skal være, så skræddersyr vi altid den helt rigtige vinsmagning til jer.

Ønsker I serveret en anretning med forskellige Italienske oste, salamier samt diverse italienske specialiteter kan dette også arrangeres, alt naturligvis egen import direkte fra Italien.

På aftenen vil det være muligt at bestille og købe vine, så I selv kan fortsætte det italienske vi eventyr derhjemme.


Vi ser frem til at give jer en smag- og stemningsfuld aften og ikke mindst dele vores historier fra støvlelandet og dets smukke vinmarker med jer – vi ses !


Kontakt os for nærmere information om tilbud på quist@quistwine.dk.
Referencer

KMD

NIRAS

Jyske Bank

JutLander Bank

Public Image

Kalstrup Livstilshus

Single fest

Rotary arrangement

Wine Makers Dinner

Spæncom

United TaxNetwork

Restaurant La Locanda