Luk menu

Vinsmagning


Vinsmagning til private & erhverv


En vinsmagning er en spændende, sjov og anderledes måde at samle medarbejdere, kollegaer, vinklubben, venner eller familie på. I sætter rammerne , så vil Quist Wine sørge for, jeres helt egen vinsmagning, hvor smagsløgne bliver forkælet med det bedste fra Italiens vinmarker.

Det I skal gøre, er at samle minimum 10 personer gerne flere, sørge for at der er stole nok og så ellers blot nyde en aften i godt selskab med gode vine, krydret med fortællinger og oplevelser fra vores besøg hos de Italienske vinproducenter og deres marker.

Under vinsmagningen, som varer omkring 2 – 3 timer, vil vi på en afslappet måde fortælle om vinene, druerne  og ikke mindst historien om de enkelte vinproducenter, mens I nyder og smager de enkelte vine. Typisk smages der mellem 5 – 7 vine, hvortil der serveres hjemmebagt brød efter autentisk italiensk opskrift.

Er I en større gruppe, eller har I andre ønsker til hvad emnet skal være, så skræddersyr vi altid den helt rigtige vinsmagning til jer.

Ønsker I serveret en anretning med forskellige Italienske oste, salamier samt diverse italienske specialiteter kan dette også arrangeres, alt naturligvis egen import direkte fra Italien.

På aftenen vil det være muligt at bestille og købe vine, så I selv kan fortsætte det italienske vi eventyr derhjemme.

Vi ser frem til at give jer en smag- og stemningsfuld aften og ikke mindst dele vores historier fra støvlelandet og dets smukke vinmarker med jer – vi ses !Referencer

KMD

NIRAS

Jyske Bank

JutLander Bank

Public Image

Kalstrup Livstilshus

Single fest

Rotary arrangement

Wine Makers Dinner

Spæncom

United TaxNetwork

Restaurant La Locanda


Interesseret i vinsmagning?

Ring til os: +45 98 19 40 40

Eller udfyld formularen herunder.

Kommende vinsmagninger

Afholdte vinsmagninger

Gin smagning – Italiensk Gin aften

Elsker du Gin og Italien, vil denne aften være en oplevelse for dig ! Denne aften invitere til gin smagning med 5 Italienske gin, og fejre at vi netop har fået importen af spændende Italienske toni…

Cena a 4 Mani event hos La Locanda

Danmark bedste Italienske Restaurant ”La Locanda” og Quist Wine er gået sammen for en aften og sammensat et spændende arrangement med besøg fra Toscana af både vin producent og kok. “Cen…