Luk menu

Vinsmagning


Vinsmagning til private & erhverv


En vinsmagning er en spændende, sjov og anderledes måde at samle medarbejdere, kollegaer, vinklubben, venner eller familie på. I sætter rammerne, så vil Quist Wine sørge for, jeres helt egen vinsmagning, hvor smagsløgne bliver forkælet med det bedste fra Italiens vinmarker.

Det I skal gøre, er at samle fra 6-12 personer, så sørger vi for at I kan opleve en aften, i vores hyggelige vin butik, i selskab med gode vine, krydret med fortællinger og oplevelser fra vores besøg hos de Italienske vinproducenter og deres marker. 

Under vinsmagningen, som varer omkring 2–3 timer, vil vi på en afslappet måde fortælle om vinene, druerne og ikke mindst historien om de enkelte vinproducenter, mens I nyder og smager de enkelte vine. Typisk smages der mellem 5–7 vine, hvortil der serveres hjemmebagt brød efter autentisk italiensk opskrift.

Er I en større gruppe, eller har I andre ønsker til hvad emnet skal være, så skræddersyr vi altid den helt rigtige vinsmagning til jer.

Ønsker I serveret en anretning med forskellige Italienske oste, salamier samt diverse italienske specialiteter kan dette også arrangeres, alt naturligvis egen import direkte fra Italien.

På aftenen vil det være muligt at bestille og købe vine, så I selv kan fortsætte det italienske vi eventyr derhjemme.

Vi ser frem til at give jer en smag- og stemningsfuld aften og ikke mindst dele vores historier fra støvlelandet og dets smukke vinmarker med jer.

 – A presto!Referencer

KMD

NIRAS

Jyske Bank

JutLander Bank

Public Image

Kalstrup Livstilshus

Single fest

Rotary arrangement

Wine Makers Dinner

Spæncom

United TaxNetwork

Restaurant La Locanda


Interesseret i vinsmagning?

Ring til os: +45 29 69 16 64

Eller udfyld formularen herunder.

Kommende vinsmagninger

ITALIENSK VINSMAGNING

Italiensk vinaften i vin butikken Denne aften danner vores Italienske vinbutik rammerne for en lille  vinsmagning hvor vi har fokus på seneste nyt fra de Italienske vinmarker. Efter vores seneste ru…

Afholdte vinsmagninger

Julens dejligste vine kommer fra Italien

Årets sidste vinsmagning har naturligvis temaet ” smag på julens italienske vine”. Vi tager jer denne eftermiddag med rundt i flere regioner af Italien, hvor vi skal besøge nogle små i…