Spring til indhold
Vinbutik Aalborg

Quist Wine ligger gerne rammer til dit eller din virksomheds næste arrangement.
Hos os skal en vinsmagning være spændende, sjov og en anderledes måde at samle medarbejdere, kollegaer, vinklubben, venner eller familie på. Quist Wine sørger for at i får jeres helt egen vinsmagning, hvor smagsløgene bliver forkælet med det bedste fra Italiens vinmarker.

Ønsker I serveret en anretning med forskellige Italienske oste, salamier samt diverse italienske specialiteter kan dette også arrangeres, alt er naturligvis egen import direkte fra Italien.

Har I andre specifikke ønsker med italienske retter som ledsager til vinsmagningen, arrangerer vi også gerne dette for jer, gennem vores lokale italienske samarbejdspartnere.

Vi ser frem til at give jer en smag- og stemningsfuld aften og ikke mindst dele vores historier fra støvlelandet og dets smukke vinmarker med jer.

Send os en mail med dine tanker, ønsker og cirka budget, så sender vi et skræddersyet tilbud, så vi sammen kan arbejde i retning af en helstøbt oplevelse til dig og dine gæster.

I er også meget velkomne til at ringe for en mere personlig samtale om jeres næste unikke arrangement Kontakt os på telefon 29691664

A presto!

Kommende vinsmagninger

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse