VINSMAGNING – TOMMASO BUSSOLA OG GÅRDENS VINE

795,00 kr.

MØD LEGENDARISKE TOMMASO BUSSOLA 

6 på lager

7. november 2024 - 7. november 2024
18:30 - 22:00
Quist Wine, Budolfi Plads 3, 9000 Aalborg

Beskrivelse

Denne aften bliver en helt særlig aften, når Quist Wine i samarbejde med youandwine inviterer til vinsmagning med legendariske Tommaso Busolo, og dennes 7 vine.

Tommaso Bussola er en stjerne – så enkelt kan det siges. Uanset om man spørger amerikanernes yndling, Robert Parker, Veneto-koryfæet Guiseppe Quintarelli eller Danmarks egen Veneto-ekspert, Thomas Ilkjær

Vi har denne aften fået selveste Tommaso Bussola til at komme og guide os igennem 7 af gårdens vine, så du på en aften får mulighed for at smage fra Valpolicella Classico DOC til gårdens to flagskibe, Amarone Classico “TB” DOCG og Amarone classico “Vigneto Alto” “TB” DOC – Bussola Tommaso S.S.A.

AFTENENS PROGRAM:

Valpolicella Classico DOC

Valpolicella Ripasso Superiore “Ca`del laito” DOC

Valpolicella Classico Superiore “TB” DOC

Amarone Classico DOCG

Amarone Classico “TB” DOCG

Amarone classico “Vigneto Alto” “TB” DOC

Recioto Classico DOCG

Vinsmagningen af de 7 vine, ledsages af lækre delikatesser, naturligvis også italienske.

 

PRIS KR. 795,-

(Bemærk kun 22 pladser til denne eventyrlige vinaften hos Quist Wine)

Det vil i forbindelse med arrangementet, være muligt at købe de smagende vine, til en specialpris på aftenen.

 

 

Lidt om Tommaso Bussola:

I 1977 begyndte den dengang unge Tommaso at arbejde i sin onkel Guiseppes marker. Han vidste med det samme, at han havde talent, og begyndte først i 80’erne at lave sine egne vine. Selvom han nu tilhører toppen af poppen indenfor Amarone og Recioto, så er det først og fremmest i marken og i kælderen, at Tommaso bruger sin tid.

I kælderen er Tommaso lige så kompromisløs som i marken. Der bruges barriques, men kun til de vine, som Tommaso mener har godt af det. Og denne dogmefrihed er symptomatisk for vinificeringen, der indeholder både traditionalistiske og modernistiske metoder. Kort sagt laves de enkelte vine altså på den måde, Tommaso har lyst til at lave dem – og når man har hans håndelag, så er det mere end bare godt.