Spring til indhold
Vinsmagning Aalborg

Går du også og længes efter en vinsmagning Aalborg? Quist Wine har et bredt udvalg af udsøgte italienske vine. Hver og en af vores vine er særligt udvalgt fra Italiens vin producenter. Med en stor passion for italiensk vin, har vi tilegnet os mange års erfaring med de italienske druer. Vi har nøje udvalgt et rigt og stort sortiment, fordi vi ønsker kvalitet og god smag. Vi tilbyder vores kunder den samme rejse med deres vin oplevelser.

Hos Quist Wine, som ligger i hjertet af Nordens Paris, har vi vinsmagning Aalborg. Har du fået smagt noget af den bedste vin det nordlige Italien har at byde på? Så vil vi vove at påstå, at det bliver til en forkærlighed for Toscanas vin kartotek, som vil vare livet ud. Det er hvad vi hos Quist Wine har oplevet.

Specielt vinen i det nordlige Italien har fanget Lene og Kim Quist. I Toscana varierer vejrforholdene år til år. Det giver skiftende nuancer i smagen, afhængig af druesorten. Kom forbi en vinsmagning Aalborg hos Quist Wine og oplev en kulinarisk rejse.

Udforsk vores brede vinudvalg med vinsmagning Aalborg

Kom til vinsmagning i Aalborg. Quist Wine har bragt et lille stykke af Italien til Nordjylland. Vinbaren viser nordjyderne hvad Italiens vin marked har at byde på. Oplev flere forskellige varianter og kom derfra med en ny favorit. 

Quist Wine har også mundgodt i form af lækre oste, pølser, skinker, småkager og andet – alt sammen fra det italienske køkken. Der er også et udvalg gin. Den enkelte italienske gin afspejler den region den kommer fra. Dette skaber unikke og interessante flasker. 

Med hver dråbe fra Quist Wine brede udvalg kan du drømme dig væk til Italien. Få smagt et udvalg af vine hos os, vinsmagning Aalborg. Hvis du har nogen spørgsmål om vinbaren eller vores sortiment skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 69 16 64.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse