Spring til indhold
Vingaver Aalborg

Er du på udkig efter den helt rigtige gave? Hvad end det er til fødselsdag, til den evige værtinde, til svigerfamilien, veninden, eller som en særlig tak, har vi svaret på gaven, der altid falder i god jord. Vingaver Aalborg har vi aldrig oplevet slår fejl.

Hos Quist Wine, mener vi ikke at der er to vine, der er ens og det er derfor ikke lige meget hvilken vin du går hjem med. Lad os hjælpe dig, hvis vin ikke er din stærke side. 

Vi har nøje udvalgt hver en flaske i vores brede sortiment og sørger for en stor variation i vores udvalg. Med Quist Wine har vi bragt et lille stykke af Italien til Nordjylland. Vingaver Aalborg er en sikker vinder hver gang.

Vingaver Aalborg – til en helt speciel anledning

Hvad end du leder efter vingaver Aalborg eller skal imponere med en god vin til maden har vi de druer du skal bruge. Finder du den perfekte vin når du får et enkelt glas på vores vinbar, er det altid muligt at købe en flaske med hjem. 

Vi har en stor og bred viden indenfor vin. Du er derfor aldrig på dybt vand når du skal finde den helt rigtige vin hos os. Vi guider dig igennem sortimentet og sørger for at du tager fra os med den helt rigtige flaske vin. Du får en konkret og god beskrivelse af vores vine og vi står klar til at svare på dine spørgsmål. 

Vi har også lidt mundgodt fra det italienske køkken som du kan finde inspiration fra til din middag.

Med hver dråbe fra Quist Wine brede udvalg kan du drømme dig væk til Italien. Del en flaske med en du holder af med vingaver Aalborg. Hvis du har nogen spørgsmål om vinbaren eller vores sortiment skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 69 16 64.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse