Spring til indhold
Vinforretning Aalborg

Er du på udkig efter den helt rigtige vin til at sætte stemningen for en god aften? Hvis du sætter pris på en god flaske, ved du hvor meget den helt rigtige vin kan gøre. Enten når du er i byen eller blot vil nyde din mad med lidt godt til ganen. Leder du efter den helt rigtige vinforretning Aalborg? Så kan du stoppe jagten nu.

Quist Wine åbnede på Budolfi Plads i 2020 – lige i hjertet af Aalborg. Nordjylland har fået et lille stykke af Italien midt i Nordens Paris. Ejerne Lene og Kim Quist har nemlig en kærlighed for det italienske vin marked og vil vise hvad en italiensk vinforretning Aalborg har at byde på. 

Nordjyderne kan nu opleve hvad en ægte italiensk vin kan gøre for smags oplevelsen. Udvalget af vine, gin og italienske øl kommer især fra det dejlige Toscana område i det nordlige Italien. Det er et udvalg af vine du ikke ser hvor som helst. Vinforretning Aalborg har et udvalg, som er en gourmet restaurant værdigt. 

En vinforretning Aalborg der giver den ægte italienske oplevelse

Ejerne Lene og Kim har mange års erfaring inden for vin branchen. Du behøver ikke være i deres vin forretning mere end et par minutter før du kan mærke deres brændende passion for vin. Det kommer til udtryk i det valgte udvalg. Hvad der før var en interesse, er nu en atmosfærisk, autentisk og hyggelig vinbar i hjertet i Aalborg.

Quist Wine stræber efter at give sine gæster en god oplevelse i italienske rammer. Uanset om du har lyst til et glas vin, gode oste, en autentisk espresso eller en italiensk sodavand, er Quist Wine det sted du må besøge. 

Drøm dig væk til det dejlige Italien og kom forbi Quist Wine, vinforretning Aalborg. Hvis du har nogen spørgsmål om vinbaren eller vores udvalg skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 69 16 64.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse