Spring til indhold
Vinforhandler Aalborg

Leder du efter en vinforhandler Aalborg, hvor du kan få kvalificeret hjælp og en fantastisk, autentisk flaske italiensk vin? Mange af os kan genkende en god vin når vi smager den. Men det kan være svært at finde rundt i mærker, årgange og alder. Passer rød, hvid, rosé eller port bedst til aftenens menu? Hos Quist Wine, står vi klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med den helt rigtige flaske.

I hjertet af Nordens Paris finder du den nyåbnede vinforhandler Aalborg, Quist Wine. Her ved vi hvor vigtigt det er med en god vin til maden. Det rigtige valg af vin kan understøtte og endda redde et måltid. 

Hos Quist Wine er vi din erfarne vinforhandler Aalborg. Vores passion og viden om vin kommer vores kunder til gode. 

Vinforhandler Aalborg – forhandler de bedste italienske vine

Udover at forhandle vine, kan du også komme forbi vinbaren og nyde de rammer i italiensk inspireret interiør. Det er som et lille stykke af Toscana i midten af Aalborg.

Til vinen kan du også få italienske snacks, der passer perfekt til det valgte glas. Hvad passer bedre til et glas vin end en god ost? Quist Wine kan byde på lidt af hvert af lækre italienske oste, brød, hasselnødder, pølser, skinke og småkager. Alt sammen fra det nordlige Italiens køkken. 

Når du besøger os hos Quist Wine, går vi op i at du får en oplevelse med på vejen. Vores specialiteter er vin og god stemning på bedste italienske vis. Hvis en af vores flasker falder i rigtig god smag, kan du selvfølgelig også altid købe en flaske med.

Drøm dig væk til det skønne Italien og kom forbi Quist Wine, vinforhandler Aalborg. Her får du en god oplevelse og et godt glas italiensk vin. Hvis du har nogen spørgsmål om vinbaren eller vores sortiment skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 69 16 64.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse