Spring til indhold
Vinbutik Aalborg

Nordens Paris, Aalborg, en by i Nordjylland, der har utroligt meget at tilbyde. Kultur-hovedstaden i den nordlige del af Jylland, byder på alt fra kultur, underholdning, shopping, gode spisesteder og ikke mindst en charmerende bar scene. I hjertet af Aalborg finder du Budolfi Plads. Og på Budolfi Plads er der lige åbnet vinbutik Aalborg, Quist Wine.

De mange lækre restauranter, caféer og bistroer var ikke noget Lene og Kim Quist ville konkurrere med. Men de kunne se lige hvad Aalborg centrum gik og manglede. De åbnede vinbutik Aalborg med navnet Quist Wine. Her får du ikke bare et godt glas vin. Du får en god oplevelse.

Vinbutik Aalborg – en oplevelse i italienske rammer

Det skønne Toscana i Italien er kendt for den varme italienske charme, lækker mad og god musik. Men en af kendemærkerne er deres vine. Toscana er et af de mest berømte vinområder overalt i Europa. Quist Wine importerer disse vine direkte til Aalborg, hvor nordjyderne kan nyde en god vin oplevelse i sydlige rammer. 

Atmosfæren er i fokus. De mørke toner sætter stemningen lige så snart man træder ind hos Quist Wine. Alt fra indretning, lys og musik til vin, oste og espresso. Transporter dig selv hen til det sydlige Europa. Du får et lille stykke af Italien i hjertet af Aalborg. 

Kom forbi Quist Wine, vinbutik Aalborg, og få et fyldigt glas italiensk vin i hyggelige rammer. Det er ikke bare en vinbar med lækre vine og gode snacks. Det er en oplevelse, som du kan dele med dine venner, familie eller en partner. Quist Wine skaber rammerne for en unik oplevelse som du ikke glemmer lige med det samme. 

Drøm dig væk til det dejlige Italien og kom forbi Quist Wine, vinbutik Aalborg. Hvis du har nogen spørgsmål om vinbaren eller vores sortiment skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 69 16 64.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse