Spring til indhold
Vinbar Aalborg

Et lille stykke af Italien i Nordjylland. De sydlige, italienske rammer med alt hvad det måtte indebære, virker måske fjernt fra Nordens Paris, Aalborg. Men i 2020 åbnede Quist Wine, vinbar Aalborg, som har importeret vin og stemning direkte fra Italien.

Bag den skønne vinbar, står et par eksperter i de italienske specialiteter: Lene og Kim Quist. De er to ildsjæle, som virkelig kender deres sortiment. Lene og Kim har importeret vin siden 2012. De har nu besluttet at dele Italien med nordjyderne.

Budolfi Plads er blevet til et mad kulturelt midtpunkt i Aalborg. Den flotte park trækker folk til – og i 2020 blev pladsen en vinbar rigere. 

Vinbar Aalborg – et lille stykke af Italien

Den nye vinbar Aalborg, åbnede i byens centrum på Budolfi Plads. Når du træder ind ad døren, bliver du transporteret direkte til det varme Toscana. Oplev den italienske stemning midt i Aalborg. 

Og det stopper ikke ved vinen. De italienske vine er selvfølgelig i centrum, men der er også andet på menuen. Der er skinker og pølser, lækre oste, småkager og andre gode snacks. Alt sammen italiensk selvfølgelig.

Der er også andet godt til ganen. Udvalget består blandt andet af nogle lækre gins, italienske sodavand og øl, samt en ægte espresso. 

Kom forbi Quist Wine, vinbar Aalborg, og få et godt glas vin i hyggelige rammer. Det er ikke bare en vinbar med lækre vine og gode snacks. Det er en oplevelse, som du kan dele med dine venner, familie eller en partner. Vinbaren skaber rammerne for en unik oplevelse som du ikke glemmer lige med det samme. 

Drøm dig væk til det dejlige Italien og kom forbi Quist Wine, vinbar Aalborg. Hvis du har nogen spørgsmål om vinbaren eller vores sortiment skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 69 16 64

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse