Spring til indhold

Vi har åbnet vinbutik i Aalborg

|

Den 2. Juni var en speciel dag for os. Denne lørdag åbnede vi vores Italienske vin butik med et stort udvalgt af Italienske vine, italienske gin samt udvalgte delikatesser som balsamico, olivenolie og tapenader, det meste biodynamisk og alt sammen fra vores egne små udvalgte producenter i Italien.

Fremover, vil vi hver lørdag i tidsrummet 10 -14 invitere indenfor i vores vin univers på et glas af ugens udvalgte vine samt en smagsprøve på italiensk salami, ost og nogle af vores øvrige Italienske delikatesser. Hos os kan I blive inspireret og rådgivet til den unikke vinoplevelse fra en række af vores håndplukkende italienske vin producenter, ligesom du kan smage flere af vinene inden du køber dem.

Fra tid til anden vil vi også få besøg på Klostermarken 1, af vores Italienske producenter. Så i stedet for at tage jer med ud på de italienske vinmarker, får I nu mulighed for i Aalborg at møde producenterne, ligesom producenterne glæder sig præsentere jer for deres vine og et glas af deres perler.

Vi vil også fremover afholde nogle af vores mange vinsmagninger fra Klostermarken 1, med plads til 10 personer. Det kan være vinnørder, vinklubber eller venner som for en aften ønsker at blive indviet i historierne fra Vingårdene, druerne, filosofien bag produktionen og selvfølgelig smage skønne Italienske vine, krydret med vores egne oplevelser fra de Italienske vinmarker.

Siden vores start af Quist Wine for snart 6 år siden, har det været vores ambition at sælge autentiske vine med kant, personlighed og medaljer, dyrket med kærlighed og entusiasme – det der på italiensk kaldes “passione”.

For at kunne leve op til dette, tager vi flere gange årligt til Italien for at besøge de vinproducenter, vi gerne vil samarbejde med. Her deltager vi i alt fra høsten til arbejdet i kældrene og sikrer på denne måde at vinene har den kvalitet og historie, vi gerne vil stå videregive til vores kunder.

På vores mange rejser opdager vi andre italienske specialiteter, vi gerne tager med i vores sortiment. Senest har vi netop fået importen af nogle spændene økologiske Italienske tonic fra Calabria, som passer perfekt til vores Italienske Gin.

Vi glæder os derfor meget til at se dig i vores vinbutik på Klostermarken 1 i Aalborg til et glas dejligt Italiensk vin, lidt snack og en snak om vin

Vi holder åben hver lørdag kl. 10 – 14 samt efter aftale.

GOD SOMMER

Ønskes I af Lene & Kim

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse