Villa Corniole – Pinot Grigio Ramato Orangevin

229,00 kr.

Fantastisk Orangevin fra Villa Corniole

24 på lager

Beskrivelse

Denne Orangevin  fra den lille familie vingård i Trentino er fremstillet på 100% Pinot Grigio druer, fra vinmarken på Rotailana plateauet, beliggende ved foden af de solrige Paganella – og Monte Mezzacorona bjerge. Området er rigt på mineraler takket være floden Noca, der udspringer fra Dolomitterne og bringer de vigtige næringsstoffer og mineraler med sig til gav for vinene. Navnet Ramato referer til områdets historiske vine.

Druerne er alle nøje udvalgte og håndhøstet. Først efter den Maceration fjernes drueskindet, hvilket giver vinen denne smukke kobberagtige farve, ligesom den også giver ekstra kraft til smagen. Derudover har vinen lagret 1 år på egefade, hvilket rundet tanninerne lidt af. En fantastisk Orangevin.

Villa Corniole ejes og drives af Pellegrini familien, far Ornorio, mor Maddalena og de 3 døtre Sabina, Sara og Linda, Hele familien ligger et stort arbejde og omhu i alt fra mark arbejdet, til arbejdet i kælderen, til det afsluttende arbejde til den færdige vin. Størstedelen af kælderen er anlagt under jordoverfladen ind i de naturlige klippeformationer, alt sammen med til at vinene har en konstant temperatur, som sikre den bedst mulige udvikling af vinen.

 

Yderligere information

Årlig produktion

1.500 flasker

Alc

13%

Bør serveres ved

10-12° C

Druesort

Pinot Grigio

Farve

Strågul med kobber agtige reflekser

Duft

Noter af frugblomster og lette noter af vanilje

Smag

Rig og fyldig med en struktureret blødhed

Serveres til

Aperitif, Fisk & Skaldyr, forretter, friske oste, hvidt kød

Vintype

Pinot Grigio Trentino

Kategori

Orangevin

Område

Trentino DOC

Producent

Villa Corniole