Spar 15% ved køb af 6 stk.

Villa Corniole – Lagrein Pietramontis Trentino DOC

189,00 kr.

Lækker rødvin for Legrein elskere

48 på lager

Spar 15% ved køb 6+ stk.

Beskrivelse

Denne rødvin er fremstillet af 100% Lagrein druer fra den lille familie drevne  vingård i Trentino. Vinmarken til denne vin ligger på Rotiliana plateauet i udkanten af Dolomitterne, et område som er delvist vulkansk oprindelse med meget porfyr, og hvor jorden er med alluviat deponeringer . Avisio floden har sit udspring fra Marmolade gletcheren og løber gennem  dalen hvor den bringer mineraler med sig. Den varme vins Ora fra Gardasøen i eftermiddagstimerne og den kolde brise fra Fiemme dalen i nord, giver de mærkbare temperatur forskelle, alt samme med til at det perfekte klima vor vin dyrkning.

Druerne er alle nøje udvalgt og håndplukket midten af starten af oktober måned. Gæringen finder sted under temperaturkontrol på 26 – 28 grader for at sikre druekvaliteten under vinifikationen. Vinen lagre herefter nogle måneder i ståltank med en mindre del på barriques, hvorefter vinen blandes efterfulgt af nogle måneder på flaske

Villa Corniole ejes og drives af Pellegrini familien, far Ornorio, mor Maddalena og de 3 døtre Sabina, Sara og Linda, Hele familien ligger et stort arbejde og omhu i alt fra mark arbejdet, til arbejdet i kælderen, til det afsluttende arbejde til den færdige vin. Størstedelen af kælderen er anlagt under jordoverfladen ind i de naturlige klippeformationer, alt sammen med til at vinene har en konstant temperatur, som sikre den bedst mulige udvikling af vinen.

Yderligere information

Årlig produktion

3.000 flasker

Alc

13%

Bør serveres ved

16-18º C

Druesort

Lagrein

Farve

Meget intens rubinrød med violette reflektioner

Duft

Intens med strejf af bær, viol og mørk chokolade

Smag

fyldig tør, velafballanceret og elegant, blød og fjølsagtige tanniner

Serveres til

Kalvekød, Kraftige oste, Vildt

Vintype

Lagrein Trentino DOC

Kategori

Rødvin

Område

Trentino, Alto-Adige

Producent

Villa Corniole