Venturni Baldini – Montelocco Lambrusco (BIO) DOP
159,00 kr.
Lækker prisbelønnet Lambrusco
48 på lager
Beskrivelse
Denne Lambrusco fra Venturni Baldini´s økologiske vinmarker er på den klassiske Lambrusco Salamino drue. Gården er en af området allerbedste producenter, ikke mindst efter at selveste vinmager Carlo Ferrini i 2014 blev fast tilknyttet til gården.
Som resultatet har denne Lambrusco opnået flere flotte anmeldelser både nationalt og internationalt.
Druerne høstes manuelt i starten af september. Vinen laves traditionelt med kort meceration før en meget lang kold gæring. Herefter land andengæring efter Charmat metoden før aftapning.
Perfekt vin til pasta, grillet kød og selvfølgelig til de klassiske Parnigiano Reggiano, Mortadella og Prosciutto di Parma fra Reggio Emilia området.
Yderligere information
Årlig produktion | 20.000 flasker |
---|---|
Alc | 11% |
Bør serveres ved | 10-12° C |
Druesort | Lambrusco Salamino |
Farve | Rubinrød med lilla nuancer |
Duft | Noter af urter og sorte kirsebær |
Smag | Frisk og fyldig med lette undertoner af sødme |
Kategori | Mousserende rødvin |
Serveres til | Aperitif, Charcuteri, Fjerkræ, forretter med kød, Kraftige oste |
Vintype | Lambrusco DOP |
Område | Reggio Emilia |
Producent | Venturini Baldini |
Test og medaljer | 91 Point James Suckling – GOLD Internationale Organic Awards |