DE NIGRIS 1889 – Aceto Balsamico di Modena IGP (250ml)

269,00 kr.

Ægte IGP Balsamico fra Modena

24 på lager

Beskrivelse

De Nigris balsamico fra Modena er selve essensen af Italiensk tradition og håndværksmæssig ekspertise.

Denne Aceto Balsamico di Modena IGP  Balsamicoeddike fra De Nigris skiller sig ud for sin raffinerede og omsluttende sensoriske profil. I smagen med en fløjlsblød sødme, efterfulgt af en frisk syre, der balancerer dens intensitet. Nuancerne af moden frugt, karamel og ristet træ blandes harmonisk og efterlader en lang og behagelig vedholdenhed.

De Nigris udvælger nøje de forskellige druesorter, som presses og forarbejdes på de forskellige træfade for at opnå den helt unikke smagsoplevelse. De syv sorter, der anvendes til fremstilling af balsamicoeddike af modena IGP, er: Sangiovese, Lambrusco, Trebbiano, Albana, Ancellotta, Fortana, Montuni.

HISTORIEN:

De Nigris tog sin begyndelse for mere end 120 år siden, og siden har familien dedikeret sig til produktionen af ​​eddike med en utrættelig passion og  søgen efter det bedst mulige  kvalitetsprodukt. En historie, der begyndte for mere end 120 år siden, da Armando De Nigris åbnede den første eddikemølle i Napoli. I mere end 3 generationer har familien De Nigris produceres Balsamico, i dag med hovedkvarter og produktion i Carpi nær Modena.  De Nigris Academy ligger stadig hvor det hele startede for mere end 3 generationer siden, I Caivano, nær Napoli