Schirripa Liquore al Caffè

199,00 kr.

Lækker fyldig kaffe likør

15 på lager

Beskrivelse

Liquore al Caffè er en unik og udsøgt blanding af kaffe og spiritus, udviklet med passion og ekspertise. Den er fremstillet af de fineste kaffebønner og nøje udvalgt spiritus og byder på en ganske særlig oplevelse for både kaffe- og alkoholentusiaster. Likøren er, med sin glatte og fløjlsbløde tekstur, afbalancerede smag og et strejf af aromatisk kaffe, perfekt at nippe til alene eller blande i cocktails og til desserter.
Oplev den harmoniske sammensætning af kaffe og spiritus med Liquore al Caffè. En sand fornøjelse for kræsne ganer.

 

HISTORIEN:

Historien bag brandet Italien i 1950’erne – Ligesom det øvrige Syditalien var Calabrien en særdeles fattig region, og arbejdsløshed tvang hele familier til at søge efter lykken andre steder. I jagten på et bedre liv for deres 8 børn besluttede hr. og fru. Schirripa at flytte hele familien fra den lille by Ardore i Calabrien til byen Bordighera i Norditalien – en kystby i den smukke, blomstersmykkede region Ligurien. Men selv om familien af nød måtte forlade deres rødder mod syd, kunne intet heldigvis forhindre dem i at bringe deres familie traditioner med mod nord. 11.09.1962 forlod en af sønnerne, Antonio Schirripa, Bordighera for at drage endnu Længere mod nord, og han fulgte sit hjerte hele vejen til Danmark. Han var blevet forelsket, og i Danmark blev han gift og fik 3 dejlige børn.

Mange år senere giftede hans datter, Sandra, sig med Peter, og lige fra deres forholds begyndelse var Peter fascineret af de italienske familie traditioner – men især en fik en helt særlig plads i Peters hjerte. Det var en typisk varm sommeraften under et familiebesøg i Bordighera. Efter middagen satte Antonios bror, Armando, en flaske af familiens hjemmelavede limoncello  på det gamle træbord og inviterede Peter til at smage. Det var meget overvældende! Så mange års gamle traditioner og så intens en smag – alt sammen i et lille gyldent glas.

Fra det øjeblik vidste Peter, at præcis denne tradition var alt for fantastisk til ikke at blive delt med andre, og her begynder historien om Schirripa limoncello og senere de øvrige likører fra familiens gamle opskrifter.