Schirripa Limoncello Classico

199,00 kr.

Fantastisk Lemoncello

17 på lager

Beskrivelse

Nyd en ægte Italiensk smagsoplevelse med Schirripa Limoncello Classico. Denne forfriskende likør byder på den perfekte balance mellem sødme og syrlighed. fremstillet med passion og omhu efter gammel familie opskrift, som giver en unik og autentisk smagsoplevelse.

Med sin intense citrussmag og forfriskende karakter er Limoncello Classico det perfekte valg som aperitif eller som en lækker ingrediens i cocktails og desserter. Lad dig fortrylle af denne udsøgte likør og oplev den ægte smag af Italien.

HISTORIEN:

Historien bag brandet Italien i 1950’erne – Ligesom det øvrige Syditalien var Calabrien en særdeles fattig region, og arbejdsløshed tvang hele familier til at søge efter lykken andre steder. I jagten på et bedre liv for deres 8 børn besluttede hr. og fru. Schirripa at flytte hele familien fra den lille by Ardore i Calabrien til byen Bordighera i Norditalien – en kystby i den smukke, blomstersmykkede region Ligurien. Men selv om familien af nød måtte forlade deres rødder mod syd, kunne intet heldigvis forhindre dem i at bringe deres familie traditioner med mod nord. 11.09.1962 forlod en af sønnerne, Antonio Schirripa, Bordighera for at drage endnu Iængere mod nord, og han fulgte sit hjerte hele vejen til Danmark. Han var blevet forelsket, og i Danmark blev han gift og fik 3 dejlige børn.

Mange år senere giftede hans datter, Sandra, sig med Peter, og lige fra deres forholds begyndelse var Peter fascineret af de italienske familie traditioner – men især en fik en helt særlig plads i Peters hjerte. Det var en typisk varm sommeraften under et familiebesøg i Bordighera. Efter middagen satte Antonios bror, Armando, en flaske af familiens hjemmelavede limoncello på det gamle træbord og inviterede Peter til at smage. Det var meget overvældende! Så mange års gamle traditioner og så intens en smag – alt sammen i et lille gyldent glas.

Fra det øjeblik vidste Peter, at præcis denne tradition var alt for fantastisk til ikke at blive delt med andre, og her begynder historien om Schirripa limoncello og senere de øvrige likører fra familiens gamle opskrifter.