PASCUCCI ØKOLOGISK ESPRESSO KAFFE

289,00 kr.

Unik økologisk prisvindende kaffe

12 på lager

Beskrivelse

En unik økologisk prisvindende kaffe, original og enkel med en lav procentdel af naturlig koffein. Frugtagtig og blomstrende med en fantastisk aromatisk syre, der er velafbalanceret af sin sødme.

Den aromatiske syre igennem vaskede Arabica bønner kommer tydeligt frem. Igennem kombinationen af den naturlige og den vaskede metode, fremkommer frugtige noter som abrikos, avokado og grønne mandler.  Fine sensoriske noter af avokado, grønne mandler, accacia honning, nektarin, fersken, mørk chokolade, jasmin, abrikos, æble, kakao og lidt citrus.

Vinder af Gold -Awards 2023, 2022 og 2021 for den højeste kvalitet inden for økologi.

Pascucci kaffe er allerede synonym med velsmagende, frisk espresso fra det italienske Pascucci Torrefazione. Kafferisteriet ligger i Monte Cerignone, nær Rimini, og er ikke kommende sovende til deres gode omdømme. det er resultatet af årelang fokus på kaffens snag og kvalitet, hvor kaffebønne og metoder hele tiden afprøves og forfines.

Deh første egentlige kaffebar blev etableret efter 2. verdenskrig, og i 50′ erne blev det første risteri etableret. det var her det familieejede selskab for alvor fik smag for risteri .