KAPRIOL GIN – Grapefruit & Hibiscus, Italiensk GIN

259,00 kr.

Sommer frisk Gin med respekt for enebærrene

12 på lager

Beskrivelse

KAPRIOL GIN produceres af Distilleria dell’Alpe i Treviso, Veneto, som drives af Maschio-familien. Destilleriet går helt tilbage til 1948, hvor de har lavet grappa, likør og gin altid med urter fra skovene i og omkring de Italienske alper – Dolomitterne. Destilleret har altid været kendt for ”Skovlikøren” Kapriol.

Det er den der har været med til at give inspiration til Kapriol ginnerne. I dag laves alle deres gin på 2 stk. 100 liter kobberpots fra 1947.

Kapriol Dry gin er fra 2016 og blev til efter mange års research og prøver med udgangspunkt i en gammel gin opskrift fra destilleriet.

KAPRIOL med pink grape og hubiscus er en frisk og frugtig gin med en fin og skøn smag og med en stadig respekt for enebærrene. Denne Italienske gin er naturligvis håndlavet ved fineste teknikker.

KAPRIOL GRAPEFRUIT & HIBISCUS er destilleret med Italienske Enebær, Kvan (angelica), Kamille, Kardemomme, Kommen, Koriander, Ensian (Urte-blomst), Lavendel, Humle, Mynte, Oregano, Bjergfyr, Hybenrose, Rosmarin, Laurbærblade, pink grapefrugt.

Vi foreslår at nyde denne friske og frugtig gin med en gos tonic, f.eks. Italienske Imperdibile  Italian Superiore tonic eventuelt med garniture som pink grapefrugt og rosmarin, så bliver det ikke mere Italiensk sommer

 

 

Yderligere information

Område

Treviso, Veneto

Alc

40,7%

Producent

Destilleria dell´Alpe

Ingredienser

Italiensk enebær kvan kamille kardemomme koriander ensian ( urteblomst) lavendel humle mynte oregano bjergfyr hybenrose rosmarin laurbærblade pink grapefrugt