Spar 15% ved køb af 6 stk.

GINI – Campo alle More Pinot Nero 2020 (BIO)

395,00 kr.

Uovertruffen lækker Pinot Noir

18 på lager

Spar 15% ved køb 6+ stk.

Beskrivelse

Campo alle More er endnu en af vingårdens fantastiske vine, en Pinot noir, eller som druen naturligvis kaldes i Italien, Pinot Nero. Druerne kommer fra enkeltmarken Campo alle More i bakkerne bag byen Soave. Her håndplukkes druerne i september måned, ligges i små trækasser og blødpresses med kort skinkontakt. Gæringen er udelukkende i træ, et blend af små Barrique og mellem store Tonneaux. Herefter lagrer vinen i 12 mdr. på 228 l store egefade med sin bærme, afsluttende med 6 mdr. på flaske i vingårdens underjordiske kældre. Som alle øvrige af Gini vine tilsættes ingen sulfitter under vinificeringsprocessen.

Denne vin er særdeles velegnet til længere tids lagring.

Ginis historie går tilbage til 1500-tallet, hvor Gini-familien har dyrket egne vinmarker i Monteforte, er derfor blandt de ældste vinbønder i Soave Classico området. Gini-familien har ejet jord i Contrada Salvarenza området, så tidligt som i det 16. århundrede. Viden er blevet overleveret gennem århundreder, fra generation til generation, til vores far Olinto, mester vinmager, som overførte sine færdigheder og passion for dette brødrene Sandro og Claudio, der i dag viderefører denne arv af viden, erfaring og kærlighed til dette land. Gini har altid været fokuseret på at passe på vores vinmarker og vores vine på en udelukkende naturlig måde. Tradition og innovation eksisterer side om side og samarbejder i harmoni på alle stadier af produktionen for at opnå stadig mere raffinerede produkter.

Ginis første vinificering uden sulfitter, i 1985, var revolutionerende. Det har ændret ønologiens forløb og øget den udtryksfulde renhed af vores vine. Ginis vindyrkning er økologisk, respekterer miljøet og vores forfædres traditioner, som altid har bearbejdet jorden med naturlige metoder. Høsten sker i hånden i vinmarkerne på tre forskellige tidspunkter for at samle druerne i den helt rigtige modenhed.

Yderligere information

Årlig produktion

1.500 flasker

Alc

14,0%

Bør serveres ved

14-16° C

Druesort

Pinot Nero

Farve

Lys rubinrød

Duft

En ekstraordinær kompleksitet og dynamisk række af krydret rød skovfrugt og vilde kirsebærnoter.

Smag

Rig, frisk, fyldig og fløjlsagtigt i munden med stor elegance

Gemme potentiale

15-20 år

Kategori

Rødvin

Serveres til

Charcuteri, Fisk & Skaldyr, Fjerkræ, Kalvekød, Lyst kød, Mellem lagret oste, Oksekød, Pasta

Område

Veneto

Producent

GINI

Vintype

Pinot Noir