EKSTRA – VINSMAGNING MED BESØG AF VINPRODUCENT FRA PIEMONTE

525,00 kr.

 EN VINSMAGNING DU SENT VIL GLEMME….

16 på lager

9. marts 2024 - 9. marts 2024
18:30 - 21:30
Quist Wine, Budolfi Plads 3, 9000 Aalborg

Beskrivelse

Vi har fået overtalt Sergio Foglino til at blive weekenden over, hvorfor vi naturligvis har arrangeret en ekstra smagning lørdag aften.

Denne aften skal I møde en af vores passionerede vinproducenter fra Italien, nemlig ingen ringere end Sergio Foglino fra den lille vingård Foglino 7.

Vi kan godt love, at det bliver en interessant vinsmagning, når Sergio indvier os i de enkelte vine, suppleret med interessante anekdoter og fortællinger om livet som vinbonde i Piemonte.

Vi kan godt love at det bliver en interessant vinsmagning, når Sergio indvier os i de enkelte vine, suppleret med interessante anekdoter og fortællinger om livet som vinbonde i Piemonte.

Lidt om producenten:

Foglino 7 er et klassisk familiebrug. Bedstemor, forældre og sønnen Sergio lever og ånder for familiens vingård.

Det er et lille familiebrug med en årlig produktion på mindre end 100.000 flasker. Sønnen Sergio som er uddannet ønolog fra vinuniversitetet i Alba er produktudvikleren og tager sig også af markedsføringen. Foglino 7 vinene findes på flere af de bedre restauranter i Italien og Schweiz, ligesom vinen i Danmark importeres og forhandles hos Quist Wine

 

Aftenens program:

7.0 Metodo Classico Extra Brut, blanc de Noirs

Harmonium Chardonnay Piemonte 2017

La Gianola Chardonnay Piemonte 2015

14.02 Pinot Noir, Piemonte 

A Bea, Terre Alfieri, Nebbiolo 2019

Costa del Sole, Barbera D’ asti  DOCG 2018

 

PRIS PR PERSON KR. 525,-

I forbindelse med smagningen serveres der brød. Det vil være muligt at tilkøbe anretning med 3 italienske oste samt affetatti, 3 slags italiensk pålæg og stenovn bagt brød, kr. 125,- pr person