Elsker du Toscana og god Gin, skal du læse videre……
Første gang vi hørte om denne kombination af en lækker Gin og Toscana, begge dele elsker vi højt troede vi ikke helt på denne sammenblanding, men den er god nok, og vi har netop ved selvsyn og smag besøgt Ugo Sabatini som står bag dette fantastiske værk.
Sabatini Gin, kultur og livskvalitet
Sabatini gin er en sammensmeltning af Toscana og en klassisk London Dry gin som man kender den fra de allerbedste Gin. I et samarbejde med Charles Maxwell fra et at de førende klassiske London destillerier og Sabatini familien fra Toscana har de skabt en ny og spændende gin med masser af kærlighed til Toscana.
Alle 9 ingredienser i denne Gin er typiske Toscanske og høstet på Sabatini familiens ejendom nær Cortona i det sydøstlige Toscana. De 9 ingredienser er Enebær, Koriander, Iris, Vild fennikel, Lavendel, Oliven blade, Timian, CitronVerbena og Salvie, tilsammen giver de denne Gin en umiskendelig smag, en duft at Toscana og det smukke bakkede landskab.
Quist Wine nu også forhandler af Gin
Denne nye Gin som overalt hvor den præsenteres bliver rost, er speciel i forhold til mange andre Gin, da den er rig på de smagsnuancer som netop er kendetegnet for området Toscana. Kort sagt er Sabatini Gin meget unik og bør smages.
Så glæd dig allerede til at smage denne hyldest til Toscana og sommeren, når den snart lander i Danmark hos Quist Wine. Denne spændende Sabatini gin er kun produceret i 5000 flasker, hvoraf vi har fået et mindre parti til Danmark. Du kan allerede nu købe en Sabatini gin, ved at kontakte os på +45 29691664, eller bestil den her http://quistwinegl.test/produkt/sabatini-gin/
Vi forslår at du i din Sabatini G&T tilsætter en lille citronskal eller rosmarinkvist, hvis man da ikke lige er i nærheden af en frisk Citron Verbena eller olivenblad.
Familien Sabatini med gamle traditioner
Sabatini familien har dybe rødder i at producerer vin og spiritus i Italien. Idag er det Niccolo og hans far Ugo som driver Sabatini familie firmaet. Ugo’s bedstefar, blev som dimitteret Ønolog sendt til Bolivia for Cinzano, for at lede den lokale produktion af vermouth i starten af det 1900 århundrede. Dengang var familien bosiddende i Alba og producerede vine i Piemonte. Under Anden verdenskrig rejste han til Australien, hvor han blev hyret til at forestå produktionen af vine på en af Australiens vigtigste vingårde. Han vendte tilbage til Italien i midten af tresserne, og endte sine dage i Alba i 1973.