Spring til indhold
Hvem er quist wine

Sådan startede det hele !

|

Quist Wine er et kompromisløst vinfirma, skabt af os, Lene og Kim Quist, begge livsnyderne som gemmer på en sand kærlighedshistorie.

Det er historien om os, med en fælles kærlighed til det maleriske støvleland Italien. Et land der, som blandt andet, byder på storslået gastronomi og en masse sublime druer. Efter utallige rejser og besøg hos små lokale vinbønder, gik det op for os, at vi ikke kunne lade denne fælles passion omkring de italienske vine være forbeholdt os selv og vores venner.

Derfor etablerede vi i sommeren 2012 Quist Wine. Et sammensurium af mange vidunderlige fælles oplevelser fra vores rejser, hovedsageligt med vine og mad fra Italien tog sin begyndelse, med at videreformidle denne passion og kærlighed til de gode vine til danskerne.

Vinene

Vi importerer udelukkende italienske vine fra små lokale vinproducenter. Det er vinbønder, der med stor entusiasme og kærlighed til vin, producerer ganske små mængder kvalitetsvin hvert år. Vi har igennem årene etableret et fint venskab med mange af disse producenter, så godt at vi kender baggrund og teknikker indgående for hvorfor netop den enkelte producent har valgt at producer lige netop fra den mark, med de druer osv.

Hver eneste vinbondes entusiasme og kærlighed til deres produktion har betaget os så meget, at vi flere gange årligt besøger de enkelte producenter. Her er vi med producenten helt ude på marken, og hjælper gerne med i høsten når det er muligt, således at vi er klar til at formidle de enkelte producenters historie videre til vores kunder.

I dag har vi samarbejde med 12 forskellige producenter, og repræsenter vine fra Piemonte, Lombardiet, Veneto og Toscana.

Vinsmagning

Vi har de sidste par år afholdt en del vinsmagninger, for såvel private, virksomheder som vinklubber. Når vi afholder disse smagninger bestræber vi os på at give vores gæster en unik vinoplevelse, således at gæsterne oplever, at vi tager dem med til Italien, helt ud på vinmarken sammen med vinbonden.

Ofte servere vi i forbindelse med disse vinsmagninger også anretninger med Italienske oste, salamier eller andre italienske specialiteter, som vi naturligvis også selv har fundet og taget med hjem fra Italien.

Hvor køber du vores vine?

Vores vine er hverken at finde i supermarkedet eller på hylden hos gængse vinhandleren. Vores vine er nøje udvalgte og har hidtil kunne købes direkte hos os, ofte i forbindelse med vinsmagningerne. Fra foråret 2015 har du også kunne finde vores vine hos Livsstilsbutikken Kalstrup i Blokhus, hvor en stor del af vores vine er flot repræsentere. Du kan naturligvis også smage vores vine på flere restauranter, i Aalborg hos LaLocanda der som os, har fokus på det autentiske Italien.

Webshop

Fra starten af marts måned 2016, kan du købe vores italienske vine og et lille udvalg af andre specialiteter som Olivenolie og Balsamico, hjemme fra sofaen, nemlig fra vores Webshop.

På denne vil du også kunne følge med i nyheder, besøg hos producenter, vinsmagnings arrangementer, og løbende få gode tilbud på nogle af vores spændende vine.

Vi håber du stadig har lyst til af følge os på vores rejse efter nye italienske eventyr.

Mange kærlige hilsner
Lene & Kim Quist

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse