Spring til indhold

ITALIENSKE DRINKS OG COCKTAILS

|

Sidste weekend havde vi besøg at Sergio Foglino som til dagligt producerer fantastiske vine i Nizza, i regionen Piemonte. Sergio er også en sand mester i Cocktails

Dette har inspireret os til at skive denne blog med nogle af Sergios foretrukne Cocktails….Nå ja, flere af disse cocktails har Sergio tyvstjålet fra en hans gode venner, som til dagligt arbejder på en af bedste Vin & Cocktail barer i Italien.

THE HOUSE OF 7 GIN

Den første er en klassisk Gin & Tonic, som vi alle kender den. ( køb den her).

The House of 7 Dry Gin er Italiensk og fra Sergio Foglino. Han er kendt for at producerer fantastisk vine i området Castel Boglione, Piemonte. Familien Foglino har i generationer produceret vine af høj kvalitet. Hvad de færreste ved, er at familien med baggrund i gamle originale opskrifter, som er blevet overleveret fra generation til generation også producerer Vermouth, Barbera Chinato og Bitter. Nu introducerer Foglino 7 denne nye The House of 7, Dry Gin.

The House of 7 Dry Gin som alt andet fra Sergio rent håndværk, destilleret på 11 nøje udvalgte botanicals, enebær, hyldeblomt,  mandarinskal, acacia blomst, pink peber, cardo gobbo di Nizza Monferrato  (blegselleri) og en lang række lokale krydderier fra lokalområdet,  alt sammen for at opnå denne unikke og afbalanceret smag.

Kan købes her

Den klassiske G&T opskrift

4 cl The House of 7 GIN

10 cl Imperdibile Italiensk Tonic

1 skive lime, appelsin eller rosmarinkvist

Isterninger

Hæld isterninger i et højt drinksglas og tilsæt The House of 7 Gin. Tilsæt tonic efter behag, gerne Italienske Imperdibile Superiore eller Imperdibile Wild Botanical Tonic, som begge fremhæver smagen af de mange aromaer og dufte. Som garnish bør du supplerer med frisk rosmarinkvist eller prøv den med blegselleri.

Negroni

3 cl Bitter Erba Volant

3 cl. The House of 7 Gin

3 cl. Vermouth di Torino – Erba Volant

Isterninger

Hæld alle ingredienserne i et lavt drinksglas med is, og rør godt rundt så de blandes og nedkøles. Klem et stykke appelsinskal, så olierne sprøjter ud over og ned i drinken.

Med denne har du en ikonisk italiensk drink med Bitter, Gin og lys Vermouth

 

BITTER, ERBA VOLANT

Sergios familie har gennem generationer med baggrund i gamle opskrifter og traditioner produceret Italienske likører, som denne Bitter. En krydderlikør med en bittersød smag og derfor perfekt til flere forskellige Cocktails. Sergio og hans venner har tryllet et par spændende nye opskrifter, ikke mindst M.I.L.F. Når du først har smagt denne, vil det fremover blive din fortrukne Spritz.

M.I.L.F

2 cl Bitter Erba Volant

3 cl Moscato vin

1/2 Lime juice

12 cl Imperdibile Tonic

Fyld et højt drinksglas næsten halvt op med isterninger og tilsæt 2 cl Bitter Erba Volant, tilsæt 3 cl Moscato vin samt 12 cl Tonic,og afslut med lime juice efter smag.

Når du har smagt denne bliver dette din fortrukne Spritz

KØB HELE M.I.L.F COCKTAIL PAKKEN HER

 

MI-TO

4 cl Bitter Erba Volant

4 cl. Vermouth di Torino – Erba Volant

Hæld alle ingredienserne i et lavt drinksglas med is, og rør godt rundt så de blades og nedkøles.  Pynt eventuelt med appelsinskal

Med denne har du en Italiensk drink med Bitter og lys Vermouth, som er noget lettere end den ikoniske NEGRONI

Med disse par forslag til Cocktails har vi forhåbentligt sat gang i din lyst til selv at forsætte Cocktail eventyret, næste gang du har inviteret gæster, eller blot skal have en festligt drink.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse