Spring til indhold
Italienske delikatesser

Er du fan af det italienske køkken? Italien er hjem for rigtig mange populære retter og råvare. Den kulinariske rejse i Italien byder på en række af italienske delikatesser. Italiens køkken bygger på råvare af kvalitet. Tradition, passion og en habil kundskab for mad, har lagt basis for et af de mest elskede cuisine i verden.

Hos Quist Wine har vi over flere år udvalgt ægte italienske delikatesser til baren. Vores vinbar har hjem i hjertet af Nordens Paris. Nøje valgte italienske råvare og familie ejede firmaer har klaret vejen til vores menu. Vores mange års erfaring kommer vores kunder til gode. Her får de en lille bid af det ægte italienske køkken – midt i Aalborg.

Italienske delikatesser på menukortet hos Quist Wine

Quist Wine har også mundgodt i form af lækre oste, pølser, skinker, småkager og andet – alt sammen fra det italienske køkken. Italien er kendt for sine udsøgte råvarer og produkter. De regionale specialiteter og fødevarer, samt høje standarder er med til at oppe kvaliteten. 

Alle Quist Wines italienske delikatesser komplimenterer vin udvalget perfekt. Her kommer det selvfølgelig an på hvilken vin du vælger. Vi står klar til at finde den perfekte kombination, så du får en ægte italiensk oplevelse. 

Sammen med de italienske delikatesser, har vi også et bredt vin udvalg fra Italien. Hele sortimentet er af høj kvalitet. Quist Wine byder på alt fra rødvin, hvidvin, rosé til dessertvin og sågar gin. På hylderne findes der italienske vine fra hele Italien, men med fokus på de nordlige regioner. Det hele er udvalgt af Quist Wine ejerne Lene og Kim Quist.

Med hver dråbe fra Quist Wine brede udvalg kan du drømme dig væk til Italien. Få smagt et udvalg af italienske delikatesser hos os. Hvis du har nogen spørgsmål om vinbaren eller vores udvalg skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 69 16 64.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse