Spring til indhold
Italiensk hvidvin

I et land som Italien, der strækker sig fra de nordlige alper til det sydlige Sicilien, med en kyst tæt på Nordafrika, er der en stor forskel på klimaet. Der er forskel på hver enkelt vinmark gennem hele Italien. Flere regioner skaber deres egne mikro klimaer. Det ændrer smagen på druerne. Uanset om det er italiensk hvidvin eller rødvin.

Variation i druerne skabes også ved de unikke vin fremstillings traditioner fra region til region. Der er også en række drue sorter, der giver smag til de italienske vine. 

Italiensk hvidvin til sommerens lange aftener

Her hos Quist Wine har vi en nøje udvalgt selektion af italiensk hvidvin. I vores udvalg byder vi blandt andet på en mousserende tør og super lækker hvidvin, Venturini Baldini. Vi har også det friske og fyldige Tenuta vinmærke. Der er alt fra tør til fyldig hvidvin til enhver smag. 

Hvidvin er særdeles populært i de varme måneder af året. Og vi mener også den går godt til sommerens retter. Er du i tvivl om hvilken vin du skal bruge for at imponere dine gæster og understøtte maden? Så står vi klar hos Quist Wine. Både med hjælp, service, et bredt vin udvalg og autentisk italiensk stemning.

For at komplimentere vores italiensk hvidvin, har Quist Wine også en masse mundgodt. Det kommer i form af lækre oste, pølser, skinker, småkager og andet. Alt sammen fra det italienske køkken. Italien er kendt for sine udsøgte råvarer og produkter. De regionale råvare og fødevarer, samt høje standarder er med til at oppe kvaliteten. 

Med hver dråbe fra Quist Wine brede udvalg kan du drømme dig væk til Italien. Få smagt et udvalg af italiensk hvidvin hos os. Hvis du har nogen spørgsmål om vin baren eller vores udvalg skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 69 16 64.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse