Spring til indhold
Italiensk gin

Gin har vundet stort indpas og er en af tidens mest populære spiritus. Dette er ikke ufortjent. Den alsidige spiritus passer til lidt af hvert. Et af de lande, der virkelig producerer kvalitets gin er Italien. Italiensk gin kan noget helt specielt. 

Hos Quist Wine har vi nøje udvalgt et stort og rigt sortiment, fordi vi ønsker kvalitet og god smag. Derved får vores kunder mest ud af vores italienske sortiment, bl.a. italiensk gin. Vi går op i oplevelsen. Quist Wines mål er at give sine gæster en skøn oplevelse i italienske rammer. Uanset om du har lyst til en gin, et glas vin, gode oste eller en autentisk espresso, er Quist Wine det sted du må besøge. 

Italiensk gin til enhver smag

Hos Quist Wine har vi en nøje udvalgt selektion af italiensk gin. Udvalget byder blandt andet på Kapriol. Kapriol kommer fra en smuk lille by på en bjergskråning i de italienske orientalske alper. Ginen er lavet efter en gammel metode og giver en frisk smag. 

Vi har også en den lækre GIASS Milano dry gin. De 18 botanicals har en stor effekt på smagen. Ginen får blandt andet sødme fra appelsinskal og rosenblade. Samtidig er der en let smag af lakrids i smagen.

På lager har vi også Rivo gin. Denne gin er fra Comosøen. Det er en håndlavet gin på 12 botanicals. Heraf er de fleste håndplukkede i bakkerne ved Comosøen. Der er et hint af frisk balsamisk aroma med blomst og citrusnoter. Disse er ledsaget af skønne middelhavs dufte.

Vi har også Ginepraio gin og meget mere. Så kom fordi Quist Wines lille stykke af Italien i Nordjylland.

Med hver dråbe fra Quist Wine brede udvalg kan du drømme dig væk til Italien. Få smagt et udvalg af italienske gin hos os. Hvis du har nogen spørgsmål om vinbaren eller vores udvalg skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 69 16 64.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse