Spring til indhold

Italienerne indtager byen – sidste del

|

Efter et par skønne dage, hvor Quist Wine havde besøg at vinproducenten Chiara Vincirelli fra Cortona i det centrale Toscana og Luca Biancucci , italiensk CHEF kok hos Avignonesi. Var det nu blevet onsdag.

Indtil nu havde Chiara Vinciarelli fået en fantastisk modtagelse af hendes promotion på vinen, Pollúce Syrah Toscana 2013, fadlagret 20 måneder på franske Allier ege fade . I alt produceres der kun 583, hvoraf en lille parti er tilfaldet Danmark. De første flasker blev til vores vinsmagninger lørdag og tirsdag revet væk, så vi har fået lovning på en lille ekstra sending som snart lander i Danmark.

Har du lyst til at smage en af de få flasker der er tilbage kan du købe dem i vores butik.

 

Aalborg City Rotary Club Charity 2016

unspecified-12

I forbindelse med Aalborg City Rotary arrangement 2016 var Luca Biancucci hentes ind for at fremtrylle en 4 retters italiensk menu. Quist Wine skulle sammen med Chiara Venciarelli levere vinene, ledsaget af fortællingen om de enkelte vine som skulle nydes og smages til arrangementet.

At kokkerere en 4 retters menu til 60 mennesker, tager lidt tid, så Luca startede allerede onsdag eftermiddag i køkkenet hos Delimarche, der havde stillet deres lokaler til rådighed for dette arrangement. Vi blev dog hurtigt sat i gang med at rense hvide trøfler, skrælle kartofler og andre praktiske ting, mens Luca bevarede det store overblik.

Torsdag aften skulle det store arrangement løbet af stablen, og hvilken oplevelse. Vi kan vist godt med vanlig nordjysk unspecified-16underdrivelse sige, at det var en formidabel menu Luca havde formået at kokkerere.

Menu
– Zuppa di farro e fagioli con olio extravergine di oliva
– Gnudi realizzato con il latticello spogliatoio con tartufo bianco
– Brasato di manzo con spinaci al vapole e purè di patate
– Cantucci con Vinsanto del gelato

Hertil havde vi valgt vine vine Fabrizio Dionisio, Giannoni Fabbri og sidst som finalen denne aften Pollùce Syrah Cortona 2013 fra Chiara Vinciarelli.

 

 

unspecified-15

Aalborg City Rotary Club, med hjælp fra Thomas Thomsen fra Konxion, Thomas Bjurring fra Aalborg Pirates og Lasse Henningsen fra Musikkens Hus samt en altid veloplagt Lynge Jacobsen formåede at indsamle kr. 94.000 til Fødselsgaskompagniet, De Frivillige i 9220 og Headspeace i Aalborg, alle organisationer som støtter og hjælper udsatte børn og unge i Aalborg. Bedre afslutning på en storslået arrangement med Aalborg City Rotary Club kunne ingen have drømt om.

 

 

Agriturismo via della Stella

IMG_0462

Nu er både Chiara Venciarelli og Luca rejst hjem til Toscana, hvor de er igang med at passe henholdsvis druer og køkken, men de har lovet de kommer igen til november, og vi glæder os allerede.

Kan du ikke vente til november og har du lyst til at møde disse søde og dejlige mennesker i deres Italien, kan vi varmt anbefale at besøge Agriturismo Via Della Stella, som er Chiara lille paradis, beliggende midt mellem vin og solsikker marker, ikke langt fra vin byerne Montepulciano og Cortona. Her afholder Luca Biancucci løbende kokkeskole, hvis du skulle have lyst til at lære at lave nogle af hans toskanske retter.

Kontakt gerne Quist Wine, som gerne hjælper med kontakten til stedet.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse