Spring til indhold
Cocktailsmagning Aalborg

Kom til cocktailsmagning Aalborg og få dig en oplevelse, der sætter gang i smagssanserne. Kom indenfor hos Quist Wine og prøv smagen af ægte italiensk gin og meget mere.

En cocktail smagning er en sjov og anderledes aktivitet til mange forskellige anledninger. Skal I holde jule afslutning på jobbet eller holde sommerfest? Måske er det en del af jeres polterabend program. Det kan også være en sjov mellem station inden festen fortsætter i byen. 

Der er noget for enhver smag når flaskerne bliver fundet frem hos Quist Wine. Her bliver der sørget for kvalitets vare, lækre snacks og god italiensk stemning. 

En af Quist Wines mærkevare er vores gin. Vi har et udvalg gin. Italiensk gin er noget helt specielt. Den enkelte italienske gin afspejler den region den kommer fra. Derved skabes der unikke og interessante flasker. Så kom til ginsmagning og få en god oplevelse.

Cocktailsmagning Aalborg – blandet udvalg og italiensk stemning

Kom til cocktailsmagning Aalborg. Vinbaren Quist Wine har importeret et lille stykke af Italien til Nordjylland. Vinbaren i Nordens Paris viser nordjyderne hvad Italiens destillerier har at byde på. Oplev flere forskellige drinks og kom derfra med en ny favorit. 

Udover drinks og spiritus, har Quist Wine et bredt udvalg af italienske vine. Hos Quist Wine er der nøje udvalgt et rigt og bredt sortiment, for at sikre kvalitet og god smag. Der er noget for enhver smag når du kommer til cocktailsmagning Aalborg.

Quist Wine har også mundgodt i form af lækre oste, pølser, skinker, småkager og andet – alt sammen fra det italienske køkken. 

Med hver dråbe fra Quist Wine brede udvalg kan du drømme dig væk til Italien. Få smagt et udvalg af drinks og vine hos os, cocktailsmagning Aalborg. Hvis du har nogen spørgsmål om vinbaren eller vores udvalg skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 69 16 64.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse