ITALIENSK ØLSMAGNING – BIRRA VIOLA

225,00 kr.

En aften i Bella Italia med Italiensk øl

20 på lager

6. marts 2025 - 6. marts 2025
18:30 - 20:30
Quist Wine, Budolfi Plads 3, 9000 Aalborg

Beskrivelse

Kom med på en rejse til skønne Italien, hvor vi for en aften bringer det tidlige forår til Danmark med en unik smag af italiensk øl.

Med Birra Viola smager du på Italien selv – bryggeriet er inspireret af landets sjæl, dets fantastiske landskaber, rige kultur, historie, traditioner og æstetik. Birra Viola er en hyldest til Italiens skønhed, og dets kreative og elegante bryg afspejler alt det, der gør Italien så elsket.

Hør den fascinerende historie bag det lille mikrobryggeri Birra Viola, som ligger nær Rimini. Dette innovative bryggeri, der kombinerer tradition med moderne brygmetoder, importeres eksklusivt af Quist Wine i Danmark.

På aftenen får du fornøjelsen af at smage bryggeriets fire spændende øl: den friske Biance Blanche, den klassiske Bionda Lager, den aromatiske IPA Indian Pale og den fyldige Rossa Red Ale. Til hver øl vil vi fortælle om dens historie, karakter og unikke smagsnoter.

Vi sørger også for lækre, nøje udvalgte snacks, der perfekt matcher de enkelte øl, så dine smagsoplevelser bliver fuldendte.

Prisen pr person kr. 225,-

 

Du  får til slut mulighed for at købe øl med 15% rabat