VINSMAGNING – NYE HVIDVINE FRA STØVLELANDET

375,00 kr.

SOMMERENS NYE HVIDVINE FRA ITALIEN

Beskrivelse

Denne aften skal vi for første gang i Danmark  smage  nogle af vores nye hvidvine, som vi netop har fået på hylden hos Quist Wine.

På vores seneneste rejse til Italien, havde vi et ønske om at finde nogle nye og spændene hvidvine til vinbaren, og det lykkedes til fulde. 5 af disse lækre hvidvine, vil vi gerne præsenterer for jer, denne aften.

I skal smage hvidvine fra Toscana, fra en af områdets ældste vingårde, En vingård som kan føres helt tilbage til 1800 tallet, og hvis oprindelige ejer var ingen ringere end Leopoldo II, fyrste af Toscana. Vi har netop besøgt denne vingård, og vil fortælle om egne oplevelser fra denne lille vingård i Toscana.

Derudover skal I smage hvidvine fra Cacina Galarin, en lille vingård på kun 10 hektar i Piemonte, beliggende mellem Langhe og Monferrato. Her producerer familien med stor respekt for naturen nogle fantasiske vine, alle biodynamiske. Vi skal bla. smage gårdens Langhe Arneis, den mest kendte hvidvinsdrue i Piemonte, og slutter med vingrådens Carossi Chardonnay, som får tankerne på hvid Bourgogne.

 

Aftens program:

Malthilde Bianco di Toscana, Fattoria Santa Vitttoria

Grechetto Valdichiana Toscana DOC, Fattoria Santa Vittoria

Langhe Arneis DOC, Casina Galarin (BIO)

Chardonnay “Nuvole” Piemonte DOC, Casina Galarin  (BIO)

Chardonnay “Carossi” Piemonte DOC, Casina Galarin (BIO)

Til vinsmagningen serverer vi små snacks samt brød og oliven som supplere de enkelte vine.

 

PRIS PR PERSON KR 375,-