VINSMAGNING – MØD PRODUCENTEN FRA PIEMONTE

645,00 kr.

EN AFTEN I SELSKAB MED GIOVANNI OG VINGÅRDENS  8 PIEMONTE VINE

12 på lager

2. december 2023 - 2. december 2023
18:30 - 21:00
Quist Wine, Budolfi Plads 3, 9000 Aalborg

Beskrivelse

Denne aften tager vi jer med til Piemonte, hvor I skal møde Giovanni Carosso fra den lille vingård Cascina Galarin i Piemonte, og smage vingården økologiske vine.

Det hele begyndte i slutningen af det 18. århundrede, da forgængeren til Cascina Galarin, byggende vingården og vinkælderen i den underjordiske kælder, og skabte dette unikke sted, i Castagnole delle Lanze, mellem Langhe og Monferrato. I dag mere end 200 år senere er det familien Carosso, med far Giuseppe og sønnerene Marco og Giovanni som driver den lille familieejede vingård, med kun 5 hektar vinmarker.

For første gang i Danmark, kan vi præsenterer jer for Giovanni Carosso fra vingården. Han vil denne aften guide jer igennem en smagning med 8 vine,  afsluttende med gårdens nyeste vine, Barolo,d´alba DOCG årgang 2019 – en vin som kun er produceret i 600 flasker, hvoraf kun meget få  flasker kan smages uden for Piemonte.

Til denne smagning, hvor der kun er 18 pladser, får i Giovanni helt for jer selv i vores hyggelige smagerum, hvor Giovanni vil fortælle og kommenterer hver enkelt vin

 

Program:

“Nuvole” Chardonnay Piemonte DOC

“Carossi” Chardonnay Piemonte DOC

“Rivella” Pinot Nero, Piemonte DOC 2021

“Crocevia” Nebbiolo Superiore 2020

“La Querce” Barbera D’asti DOCG

“Tinella” Barbera D’asti Superiore DOCG 2020

Barolo Monforte d’alba 2019

“Pra Done” Moscato D’asti  DOCG 2022

 

PRIS PR PERSON 645,-

Til smagningen serveres der brød, samt oliven.

TILKØB: Det vil være muligt at tilkøbe en anretning med 3 forskellige italienske oste, Parma skinke, Cappocollo, salami samt brød og diverse tapanader for kr. 135,-. Dette bestilles ved at skrive antal anretninger som ønskes i bemærkningsfeltet