VINSMAGNING MED PRODUCENTEN….

300,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Denne vinsmagning bliver med garanti ikke kedelig, når Sergio Foglino fra familiens lille vingård i Piemonte gæster Quist Wine, og guider os i gennem en vinsmagning af nogle af gårdens vine.

Vi skal denne aften smage 5 vine fra Sergio Foglino familiens lille vingård i Piemonte, efterfulgt at 2 spændende cocktails, kreeret og serveret af Sergio.

Vi kan godt love at det bliver en interessant vinsmagning, hvor Sergio indvier os i den enkelte vine, suppleret med interessante anekdoter og fortællinger om livet som vinbonde i Piemonte.

Til at fordøje vinene og indtrykkene, serverer vi små Italienske delikatesser, naturligvis til denne aften hjembragt direkte fra de lokale producenter i Piemonte.

Grundet Covid19 situationen, har vi denne aften kun plads til 10 personer, så er du interesseret i at møde Sergio Foglino og smage nogle af gården vine, bør du bestille plads allerede i dag

Foglino7 er en lille familiedrevet vingård, beliggende i Nizza Monferrato, Piemonte. Her har familien siden 1886 producerer vine. I dag er det Sergio, uddannet ønolog i Alba, og som lever og ånder for familiens vingård, som producerer de højt værdsatte vine.