Spar 15% ved køb af 6 stk.

Villa Corniole – Müller Thurgau Pietramontis

199,00 kr.

Prisbelønnet hvidvin med associationer til Riesling

48 på lager

Spar 15% ved køb 6+ stk.

Beskrivelse

Denne hvidvin er på 100% Müller Thurgau druer fra den lille familie vingård i Trentino. Vinmarken til denne vin ligger i Cembra dalen i udkanten af Dolomitterne, et område som er delvist vulkansk oprindelse med meget porfyr. Avisio floden har sit udspring fra Marmolade gletcheren og løber denne dalen hvor den bringer mineraler med sig. Den varme vins Ora fra Gardasøen i eftermiddagstimerne og den kolde brise fra Fiemme dalen i nord, giver de mærkbare temperatur forskelle, alt samme med til at det perfekte klima vor vin dyrkning.

Druerne er alle nøje udvalgt og håndplukket midten af september måned. Gæringen finder sted under temperaturkontrol for at sikre druekvaliteten under vinifikationen. Vinen lagre herefter nogle måneder i ståltank inden den flaskes og frigives.

Villa Corniole ejes og drives af Pellegrini familien, far Ornorio, mor Maddalena og de 3 døtre Sabina, Sara og Linda, Hele familien ligger et stort arbejde og omhu i alt fra mark arbejdet, til arbejdet i kælderen, til det afsluttende arbejde til den færdige vin. Størstedelen af kælderen er anlagt under jordoverfladen ind i de naturlige klippeformationer, alt sammen med til at vinene har en konstant temperatur, som sikre den bedst mulige udvikling af vinen.

Yderligere information

Årlig produktion

4.600 flasker

Alc

12.5%

Bør serveres ved

10-12° C

Druesort

Müller Thurgau

Farve

Lys gul med grønne reflekser

Duft

Noter af tropiske frugter, jasmin, lime, snert af hyldeblomst med undertoner af våd skifer og bivoks

Smag

Smagen er rund, frugtig, let mineralsk med lidt citrus undertoner

Serveres til

Aperitif, Aspargges, Fisk & Skaldyr, grønsager, hvid fisk

Vintype

Müller Thurgau

Kategori

Hvidvin

Område

Trentino, Alto-Adige

Producent

Villa Corniole