Villa Corniole – Chardonnay Trentino DOC

199,00 kr.

Let fadlagret Chardonnay fra Norditalien

48 på lager

Beskrivelse

Denne Chardonnay hvidvin fra den lille familie vingård i Trentino er fremstillet på druer, fra vinmarken beliggende i 600 meters højde i Cambra dalen ved foden af de solrige Paganella – og Monte Mezzacorona bjerge. Området er rigt på mineraler takket være floden Noca, der udspringer fra Dolomitterne og bringer de vigtige næringsstoffer og mineraler med sig til gavn for vinene.

Druerne er alle nøje udvalgt og håndplukket midten af september måned. Gæringen finder sted under temperaturkontrol for at sikre  druekvaliteten under vinifikationen, hovedparten af vinen i ståltank, en begrænset mængde i ege Barriques. Efterfulgt at nogle måned på flaske inde frigivelse

Villa Corniole ejes og drives af Pellegrini familien, far Ornorio, mor Maddalena og de 3 døtre Sabina, Sara og Linda, Hele familien ligger et stort arbejde og omhu i alt fra mark arbejdet, til arbejdet i kælderen, til det afsluttende arbejde til den færdige vin. Størstedelen af kælderen er anlagt under jordoverfladen ind i de naturlige klippeformationer, alt sammen med til at vinene har en konstant temperatur, som sikre den bedst mulige udvikling af vinen.

Yderligere information

Årlig produktion

3.500 flasker

Alc

13%

Bør serveres ved

10-12° C

Druesort

Chardonnay

Farve

Lys gul med grønne strejf

Duft

Næsen er frisk og frugtig med noter af tropiske frugter og vanilje

Smag

Smagen e rig, fyldig og vedvarende blød

Serveres til

Aperitif, Fisk & Skaldyr, hvidt kød, supper, vegetarretter

Vintype

Chardonnay

Kategori

Hvidvin

Område

Trentino, Alto-Adige

Producent

Villa Corniole