SOMMER VIN KASSE

589,00 kr.

LÆKRE SOMMERVINE FRA ITALIEN

18 på lager

Beskrivelse

Er du klar til at kaste dig over en af sommers bedste vinkasser?

Vi har fundet 3 lækre vine som passer perfekt til en skøn aften, hvad enten det er en grill aften med vennerne, eller det er vine som du bare vil smage enkeltvin i løbet af sommeren.

De 3 vine , som du kan nyder er:

Cascina Galarin, Moscato d`asti DOC: Denne sommerfriske Moscato er perfekt til apperiritif, modne oste eller desserter. Intens druearoma der forener boblerne med den rette sødme.

Cascina Galarin, ” Nuvolo” Chardonnay Piemonte DOC : Denne Chardonnay fra Piemonte er perfekt til salater og grønsager, fisk og fjerkræ samt til modne oste. Lækre noter af frisk frugt, abrikos, vanilje og lidt brødskorpe. Vil også være en dejlig vin til ren afslapning.

Capitoni, Capitoni Orcia DOC Riserva 2019, Toscana : Rødvin fra familien Capitonis lille vingård i Val d´Orcia nær Montepulciano i hjertet at Toscana. I smagen fyldig med noter af moden frugt med fine tanniner og behagelig syre. Vinen er lagret 24 mdr. på små franske ege barrique, efterfulgt af yderligere6 mdr. på flaske.  En vin som passer perfekt til sommerens grill retter.