Tilbud

SMAGEKASSE FRA DONATELLA CINELLI COLOMBINI

895,00 kr.

VI FEJRER 2024 MED DENNE SMAGEKASSE – TOPVINE FRA BRUNELLO PRODUCENT

7 på lager

Beskrivelse

Vi har længe ventet på at Brunello di Montalcino DOCG 2019 skulle blive frigivet i starten af januar måned 2024, og nu sker det, og det vil vi gerne fejre med dig.

Vi har sammen med vores vinproducent, Donatella Cinelli Colombini sammensat en smagekasse, så du allerede nu kan få fingrene i en af de  eftertragtede Brunello årgang 2019. En vin som allerede ved sin frigivelse har høstet mange anerkendelser hos internationale vinanmeldere, og som vi ved der vil blive rift om når man først har smagt denne årgang.

I smagekassen, får du ud over Brunello di Montalcino DOCG 2019, også 3 andre af Donatella Cinelli Colombini’ s vine. Vine som er produceret med samme passion af den lille vingård i hjertet af Toscana, med selveste  Donatella i spidsen, og  hendes kvindelige vinmagere – alle vine som aldrig skuffer.

Du får ud over Brunello di Montalcino DOCG 2019, også dennes lille søster, Rosso di Montalcino DOC 2021 samt Chianti Superiore DOCG 2021. Som den sidste vin i denne smage kasse fra Donatella,  har vi valgt gårdens  Supertoscaner,  IL Drago e le 8 Colombe 2019. Sidstnævnte er en rødvin og en hyldest fra de 8 kvindelige vinmagere til Carlo,  Donatella’ s mand, og enlige svale på vingården.

IL Drago e le 8 Colombe er et blend på Sangiovese, Merlot samt Sagrantino druer, hvor Sangiovese druen leverer elegance til vinen, Merlot druen blødheden, og endelig Sagrantino druen leverer strukturen til vinen. IL Drago e le 8 Colombevin  produceres kun i 6.000 flasker , og en vin du bør unde dig selv at smage

Normalprisen for disse 4 vine er kr. 1.076,-.

Vi har samlet det 4 vine i denne smagekasse for at fejre året start på 2024, og frigivelsen af Brunello di Montalcino DOCG 2019, til en samlet pris på kun kr. 895,-

( begrænset antal på denne smagekasse)