KAPRIOL GIN – Sloe Liquore, Italiensk GIN

249,00 kr.

Håndlavet Italiensk Slåen gin med både sødme og friskhed

12 på lager

Beskrivelse

KAPRIOL, SLOE Gin har en frisk duft af røde frugter, der minder om den blomstrende bjergskov og røde bær. I smagen finder du vilde slåenbær, der er afbalanceret af den bløde og bitter humle smag. Kapriol Sloe Gin har en god sødme med en dejlig friskhed, er velsmagende og aromatisk, samt et lavt sukkerindhold på kun 10%.

KAPRIOL LEMON & BERGAMOT er destilleret med Italienske Enebær, Slåen, Kvan (angelica), Kamille, Kardemomme, Kommen, Koriander, Ensian (Urte-blomst), Lavendel, Humle, Mynte, Oregano, Bjergfyr, Hybenrose, Rosmarin, Laurbærblade,

Derfor er denne Kapriol Sloe Gin god at kombinerer med det syrlige som lime, citron og grapefrugt alt efter smag. Vi foreslår af tonic Imperdibile Italian Bergamotte fancy Tonic.

KAPRIOL GIN produceres af Distilleria dell’Alpe i Treviso, Veneto,  som drives af Maschio-familien. Destilleriet går helt tilbage til 1948, hvor de har lavet grappa, likør og gin altid med urter fra skovene i og omkring de Italienske alper – Dolomitterne. Destilleret har altid været kendt for ”Skovlikøren” Kapriol.

Det er den der har været med til at give inspiration til Kapriol ginnerne. I dag laves alle deres gin på 2 stk. 100 liter kobberpots fra 1947.

Kapriol Dry gin er fra 2016 og blev til efter mange års research og prøver med udgangspunkt i en gammel gin opskrift fra destilleriet.

 

Yderligere information

Område

Treviso, Veneto

Alc

28,7%

Producent

Destilleria dell´Alpe

INGREDIENSER

Italiensk enebær Slåen bær Kvan Kamille Koriander Esian (urteblomst) Lavendel Humle mynte Oregano bjergfyr rosmarin Laurbærblade