KAPRIOL GIN – Lemon & Bergamot, Italiensk GIN

249,00 kr.

Frisk og frugtig GIN med dejlig smag af Citrus noter

12 på lager

Beskrivelse

KAPRIOL GIN produceres af Distilleria dell’Alpe i Treviso, Veneto,  som drives af Maschio-familien. Destilleriet går helt tilbage til 1948, hvor de har lavet grappa, likør og gin altid med urter fra skovene i og omkring de Italienske alper – Dolomitterne. Destilleret har altid været kendt for ”Skovlikøren” Kapriol.

Det er den der har været med til at give inspiration til Kapriol ginnerne. I dag laves alle deres gin på 2 stk. 100 liter kobberpots fra 1947.

Kapriol Dry gin er fra 2016 og blev til efter mange års research og prøver med udgangspunkt i en gammel gin opskrift fra destilleriet.

KAPRIOL, Lemon & Bergamot er en frisk og frugtig gin med en fin smag af enegær og dejlig citrus noter. Denne Italienske gin er naturligvis håndlavet ved fineste teknikker.

KAPRIOL LEMON & BERGAMOT er destilleret med Italienske Enebær, Kvan (angelica), Kamille, Kardemomme, Kommen, Koriander, Ensian (Urte-blomst), Lavendel, Humle, Mynte, Oregano, Bjergfyr, Hybenrose, Rosmarin, Laurbærblade, citron og bergamot.

Vi foreslår at nyde denne friske og frugtig gin med en gos tonic, f.eks. Italienske Imperdibile Italian Bitter Dry eller Superiore tonic eventuelt med garniture som citronskal eller lime, så bliver det ikke mere Italiensk sommer

Yderligere information

Område

Treviso, Veneto

Alc

40,7%

Producent

Destilleria dell´Alpe

INGREDIENSER

Italiensk enebær Kvan Kamille Kardemomme Koriander Ensian ( urteblomst) Lavendel Humle Mynte Oregano Bjergfyr Hybenrose Rosmarin Laurbærblade Lemon Bergamot