Gourmetaften med Middelhavsstemning

1.200,00 kr.

Beskrivelse

Er du klar til at få en af ​​dit livs bedste smagsoplevelser med 9 serveringer og en nøje skræddersyet vinmenu? For første gang i Aalborg kan du opleve det høje niveau en Michelin-kok og en af ​​Danmarks bedste sommelierer kan præstere sammen.

Grav7Bistro og Quist Wine har i samarbejde med magasinet APPETIZE skabt en unik aften, hvor menuen er udviklet og tilberedt af Michelin-kokken Ibrahim Achour og de italienske vine er udvalgt af sommelier Mariarita Liberati, som til daglig arbejder på Quist Wine på Budolfi Plads.

Mariarita Liberati:

Mariarita Liberati er uddannet Sommelier i Italien med AIS (Associazione Italiana Sommelier) og London, hvor Mariarita modtog WSET Level 3 Award i vine. Mariarita har arbejdet i mange år sammen med sin bror, Carlo Liberati på La Locanda. Tidligere arbejdede Mariarita på Vinopolis i London, et anerkendt vinmuseum, som desværre er lukket i dag. I dag er hun blandt andet dommer ved International Wine Challenge og sommelier på Quist Wine, en italiensk vinbar på Budolfi Plads i hjertet af Aalborg.

Ibrahim Achour:

Ibrahim Achour er uddannet kok på det prominente Hotel d’Angleterre, har arbejdet på Noma og været køkkenchef i Nimb i Tivoli i København. Siden da har Ibrahim rejst verden rundt for at udvikle sig inden for kokkefaget. For eksempel har han arbejdet som kok på den franske Michelin-restaurant Les Bacchanales og den tostjernede restaurant Daniel i New York.

For knap et år siden valgte Ibrahim at starte sin egen restaurant i Aalborg. Det blev til Grav7Bistro, hvor han godt kan lide at lave skøn mad med inspiration fra middelhavslandene og med erfaringen fra alle de restauranter, han har været en del af.

Vi inviterer til en uforglemmelig aften, hvor du får 9 lækre serveringer med nøje udvalgte vine. Der er garanti for en sensuel mad- og vinoplevelse ud over det sædvanlige.

Pris: 1.200 kr. inkl. 9 serveringer og tilhørende vinmenu, kaffe & avec.

Tid: Lørdag den 27. august 2022 kl. 19.00

Sted: Grav7Bistro, Gravensgade 7, 9000 Aalborg.