GIASS – Milano Dry Gin

349,00 kr.

Italiensk Gin på første klasse

12 på lager

Beskrivelse

GIASS Milano Dry Gin er en Italiensk gin på første klasse, resultatet af 5 venner, hver med deres personlighed men alligevel venner der beslutter sig for at destillere deres egen gin. Den ene, Richard D’annunzio er bartender som altid har laver de mest fantastiske Gin Tonics. De andre er brødrene Andrea og  Simone, Francesco Niutta og Francesco Braggiotto, alle fra den finansielle sektor som byder ind med deres personlighed til denne GIASS gin, som er en hyldest til de 5 venners fødeby, Milano.

GIASS Milano Dry Gin er håndværk, destilleret i en gammel kobberkedel på 18 nøje udvalgte botanicals, Enebær, Koriander, Angelikarod, Gyldne æbler, Appelsinskal, Rosenblade, Kamilleblomster, Violer, Appelsinblomster, Hibiscus, Jordmandel, Mynteblade, Fennikelfrø, Verbena Citron Blade, Kardemomme frø, Melisse blade, Cassia og Timian, alt sammen for at opnå denne unikke og afbalanceret smag.

Design mæssigt er GIASS Gin også noget særligt, en kombination af stil, tradition og innovation. Den fremviser geometrierne af Galleria Vittorio Emanuele II, og logoet henviser til myten med den grønne drage og enken, et typisk og kendt springvand i Milano.

Vi foreslår at nyde denne nye Italienske gin med en god tonic, f.eks. Italienske Imperdibile Superiore eller Imperdibile Wild Botacial tonic, som begge fremhæver smagen af de mange aromaer og dufte.  Som garnich bør du supplerer med friske basilikumblade.

AWARDS:

World Spirit Award  – Silver – 2018

San Francisco World Spirits Competion – Silver – 2018

San Francisco World Spirits Packaging Design- Silver – 2018

Yderligere information

Alc

42%

Område

Milano, Lombardiet

Ingredienseer

Enebær Koriander Angelikarod Gyldne æbler Appelsinskal Rosenblade Kamilleblomster Violer Appelsinblomster Hibiscus Jordmandel Mynteblade Fennikelfrø Verbena Citron Blade Kardemomme frø Melisse blade Cassia Timian