Enestående vinbesøg fra Montepulciano – fredag den 21. april 2017

345,00 kr.

Vinaften med besøg af Simona Ruggeri fra Villa S Anna, Montepulciano

Ikke på lager

Beskrivelse

Vino Nobile vinene fra Villa S. Anna er nogle af Quist Wines allerførste vine fra Montepulciano, og nu har vi fået en enestående mulighed, Simona Ruggeri som driver denne økologiske vingård besøger Aalborg den 21. april 2017.

Vingården Villa S. Anna ligger i den nordlige del af Montepulciano, og har mere end 200 års historie og traditioner bag sig, og er en af områdets meste ansete vinproducenter.

De seneste 20 år har Simona´s mål været med kærlighed og stor ekspertise at producerer nogle at dette området mest elegante vine. De mange internationale og lokale anerkendelser som vinene fra Villa S. Anna opnår, vidner om at hun har opnået dette mål. Simona Ruggeri er i dag en ældre højt respekteret dame i vinkredse, men er stadig med i det daglige arbejde på vingården, godt hjulpet af Frederico Carletti som er en af Italiens mest anderkendte ønologer.

Simona vil denne aften sammen med QuistWine tage jer med ned til hendes vingård, og med fortællinger om området Montepulciano, vingården og de enkelte vine give jer en unik vinoplevelse, hvor i selvfølgelig får mulighed for at smage vingårdens 4 økologiske vine, ledsaget af udvalgte italienske delikatesser fra samme område.

Aftenens vine:

Chianti Colli Senesi DOCG 2014

Rosso de Montepulciano DOC 2012

Vino Nobile di Montepulciano DOCG 2013

Vino Nobile di Montepulciano ”Poldo” DOCG 2013

Skal du deltage i dette enestående arrangement med besøg af Simona, kan du bestille billetterne hos Quistwine eller hos Aurum79 i Slotsgade 4, 9000 Aalborg. Bemærk kun 22 pladser til dette arrangement.