DE NIGRIS 1889 – I Fruttati Figen
159,00 kr.
Balsamico fra Modena med Figen
24 på lager
Beskrivelse
De Nigris balsamico fra Modena er selve essensen af Italiensk tradition og håndværksmæssig ekspertise.
Denne Balsamicoeddike fra De Nigris er langsomt kogt med frugtkødet af solmodne figner. Kan anbefales til stegt kød, fiske ligesom den vil klæde ethvert ostebord
De Nigris udvælger nøje de forskellige druesorter, som presses og forarbejdes på de forskellige træfade for at opnå den helt unikke smagsoplevelse. De syv sorter, der anvendes til fremstilling af balsamicoeddike af modena IGP, er: Sangiovese, Lambrusco, Trebbiano, Albana, Ancellotta, Fortana, Montuni.
HISTORIEN:
De Nigris tog sin begyndelse for mere end 120 år siden, og siden har familien dedikeret sig til produktionen af eddike med en utrættelig passion og søgen efter det bedst mulige kvalitetsprodukt. En historie, der begyndte for mere end 120 år siden, da Armando De Nigris åbnede den første eddikemølle i Napoli. I mere end 3 generationer har familien De Nigris produceres Balsamico, i dag med hovedkvarter og produktion i Carpi nær Modena. De Nigris Academy ligger stadig hvor det hele startede for mere end 3 generationer siden, I Caivano, nær Napoli