Spring til indhold

Italiensk vinproducent på fransk visit

|

Lørdag den 6. april får vi besøg af vores vinproducent Chiara Vinciarelli, som producerer vine i hjertet af Toscana. Chiara har kun produceret vine i omkring 10 år, men har på trods af dette formået at fremstille vine af meget høj kvalitet.

Chiara vil denne lørdag præsenterer jer for hendes Pollucè Syrah Cortona 2016. En vin som kun produceres i 583 flasker og kommer fra hendes vinmark i landsbyen Pietraia, skånende op mod skønne Cortona by.

Chiara rejser til Aalborg sammen med hendes gode ven og Italienske kok, Luca Biancucci. Til hverdag arbejder Luca som chefkok hos Avignonesi, en af Toscana områdets største og mest eksklusive vingården. Han vil lørdag den 6. april fremtrylle nogle få italienske specialiteter  fra Toscana.

Ud over at producerer lækre og prisbelønnede vin, driver Chiara Vinciarelli også et Agriturismo, Via Della Stella, beliggende i det bakkede landskab mellem Cortona og Montepulciano. Et pragtfuldt sted at bo, hvis man drømmer om at bo midt mellem vinmarker og med en smuk udsigt fra swimmingpoolen til de omkringliggende vinbyer.

Vi håber, at I lørdag den 6. april har lyst til at besøge vores Italienske vin butik, på Klostermarken 1 i Aalborg, og hilse på Chiara og Luca, samt smage autentiske delikatesser fra Toscana og ikke mindst smage Chiara Vinciarelli´s vin fra Cortona.

Det vil også være muligt at få en snak med Chiara om ferie tip, hvis I overvejer at jeres næste ferie skal gå til Toscana.

Vi glæder os til at se jer, lørdag den 6. april kl. 11.00 – 15.00 på Klostermarken 1

A Presto

Chiara, Luca, Lene & Kim

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse