Spring til indhold
Italiensk rødvin

Quist Wine er en italiensk vinbar i hjertet af Nordens Paris. Vinbaren har et nøje udvalgt sortiment af kvalitets vine fra Italien. Vi har alt fra italiensk rødvin, hvidvin, rosé og dessertvin. 

Det italienske vin marked er så stort og alsidigt, at det ikke er sært, at italienske vine er nogle af de mest eftertragtede på det danske marked. Italien er et stort land, hvor der er langt fra det nordlige Toscana til den sydlige ø Sicilien. De store forskelle i lande højder og skiftende mikro klimaer, giver Italien et diverst vin udvalg. Sydens bløde og varme rødvine til de mere syrlige i nordens kølige bjerg regioner. 

Der er et bredt udvalg hos os, men hos Quist Wine har vi en forkærlighed for hvad Toscana har at byde på. Her bliver der eksperimenteret med druesorter, hvilket giver interessante og unikke italiensk rødvin. 

Et godt glas italiensk rødvin i sydlige rammer

Kom forbi Quist Wine, vinbar Aalborg, og få et godt glas vin i hyggelige rammer. Det er ikke bare en vinbar med lækre vine og gode snacks. Det er en oplevelse, som du kan dele med dine venner, familie eller en partner. Vinbaren skaber rammerne for en unik oplevelse som du ikke glemmer lige med det samme

På lager har vi blandt andet Brunello di Montalcino. Det er en kraftig, italiensk rødvin fra Toscanas marker. Chianti, som er lavet af den samme Sangiovese drue, har vi også i vores udvalg. Vi har også Amarone, Barolo og meget mere. Så kom forbi Quist Wines til lækre druer – lille stykke af Italien i Nordjylland.

Med hver dråbe fra Quist Wine brede udvalg kan du drømme dig væk til Italien. Få smagt et udvalg af italiensk rødvin hos os. Hvis du har nogen spørgsmål om vinbaren eller vores udvalg skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 69 16 64.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken
      Beregn forsendelse