Close
Club del vino

Som medlem af vores særlige Club del vino vil du:

– Altid få en rabat svarende til 10% af kurvens total pris. Få rabat allerede fra første køb, altså ingen bonuspoint som du skal samle for at opnå rabat. (dog ikke på i forvejen nedsatte varer og rejser).

– Modtage nyheder med specialtilbud og vinarrangementer inden alle andre,  derved holder du dig opdateret med begivenheder og vinsmagninger som Quist Wine tilbyder. Du får derved muligheden for at tilmelde dig disse arrangementer før andre. Eks. når vi har besøg af en af vores vinproducenter i Danmark

– En gang årligt inviteres gratis til en spændende VIP vinsmagning, for 1 person pr. medlemskab.

–  Nemmere og lettere bestille og navigerer rundt i vores shop. Når du logger ind kan du se alle tidligere ordrer, det er nemt at genbestille dine favorit vine.

– Opnås også rabat på de vinsmagninger som du arrangerer med Quist Wine. Når du kontakter os for en vinsmagning hos dig, firma eller lignende, oplyser du blot din email og du vil herefter opnå en rabat på arrangementet.

  • Club del vino

    29.00 DKK / måned
    Tilmeld

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos Quist Wine. Ved at klikke på ‘Ja’ bekræfter jeg, at jeg er over 18 og vil overholde ovenstående erklæring.

Er du 18 år

eller